tiistai 1. joulukuuta 2015

Luukku #1 - Oma jouluklassikkoni

YLLÄTYYS, tämä on joulukalenteri! Mun on tehnyt mieli väsätä jotain vähän erilaisia tekstejä, joten tällainen päivittäin tärähtävä juttu tuntuu nyt mainiolta haasteelta. Luukku aukeaa vähän satunnaiseen aikaan päivän aikana, koska ovathan elämäni aikataulutkin vähän randomit, olen kiireinen mies (hyvä on, nykyisin lähinnä istun kotona kalsareissa ja teen gradua). Luvassa on pidempiä ja lyhempiä elokuviin liittyviä juttuja, hauskoja yksityiskohtia, pohdintoja, omia lemppareita ja toivottavasti myös jotain, mikä on mullekin ihan uutta. Lisäksi toki joutessani naputtelen ne ihan normitekstitkin, 1001-ajatelmat ja kuukauden leffapohdinnat. Kommentit ovat - as always - lämpimästi tervetulleita!

Tänään aloitetaan kevyesti ja helposti. Home Alone 1 & Home Alone 2 ovat kuuluneet joulunalusajan traditioihini tenavasta asti. Tapana on ollut yleensä katsoa jompi kumpi, molempien katsominen vuosittain olisi sentään vähän liioittelua. Tänä vuonna kuitenkin katsottiin molemmat jo marraskuussa, sillä avopuoliso-parkani ei ole saanut surukseen nähdä näistä kumpaakaan. Liekö lukijoissa muita Yksin kotona -faneja vai sittenkin -vihaajia? Mulle saa myös ehdottaa uutta jouluklassikkoa, koska kyllähän tässä välillä kaipaisi jo vaihtelua...

Näiden vallan mainioiden kotiintunkeutumis-genren edustajien kunniaksi jätän tämän nyt vain tähän:


Ps. Wow, täähän oli samalla ihan suora kuvaus itsestäni viettämässä kotona ahkeraa gradupäivää! Siksikö mä nautin näistä elokuvista niin paljon, näenkö niissä itseni? Taitaa olla aika siirtää työpiste kirjastoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti